Tercihini Amarok'tan Yapanlar Avantajlı Oluyor

1937 yılında kurulan Volkswagen, o günden bugüne kadar çok sayıda binek ve ticari araç üretimi yaptı. Bildiğiniz gibi ticari araçlar arasında ciddi anlamda fark yaratan modellere sahiptir. Bunların başında da Amarok gelmektedir. Gerçekten muazzam bir görünüme sahiptir. Bunun yanında konforu ve gücü sonuna dek hissettirmektedir. Siz de onu tercih ederek avantajlı olabilirsiniz. Son dönemlerde işini büyütmek isteyenlerin tercih listelerinde ilk sıralarda yer almaya başladı. Daha fazla beklemeden hemen şimdi satın alabilirsiniz. Eğer hakkında bilgi almak istiyorsanız yazının devamını incelemelisiniz.

Volkswagen Amarok Şehrin Yeni Gözdesi

Şehrin yeni gözdesi olarak ön plana çıkan Volkswagen Amarok, uzun yollarda, aşılmaz denilen engebeli arazilerde de son derece güçlü bir performans sergiliyor. En başta bilmelisiniz ki 224 PS gücünde bir araçtır. Kendi içinde de 3 farklı modele ayrılmaktadır. En başı Aventura çekmektedir. Bunun yanında Amarok V6 ve Amarok Highline modellerine de sahiptir. Eğer siz daha konforlu ve daha güçlü bir araç istiyorsanız kesinlikle Aventura modelini seçmelisiniz. Premium bir tasarım ile hem içini hem de dışını dizayn etmiştir. En zorlu yollarda bile gerçekten performansını en iyi şekilde gösterebilmektedir. Koşullar ne olursa olsun Amarok ile hiç zorlanmazsınız. Her zaman tam donanımlı olması, sizi cezbedecek özelliklerden biri olacaktır. Buna emin olabilirsiniz.
Volkswagen tercihleri : http://www.volkswagenblogu.com/

Amarok Aventura Özellikleri


20 inç Talca alüminyum alaşımlı jantlara sahip olan, bunun yanında aydınlatmalı yan basamağı bulunan Amarok Aventura, sadece bununla da sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda köşe aydınlatmalı ön sis farları, Bi-Xenon farlar, gündüz sürüş LED farlar, katlanabilir elektrikli yan aynalar, gövdenin aynı rengine sahip olan sportif bar, mort ve ötesi ışıklara karşı dayanıklı, mekanik ve kimyasal aşınmalara karşı dirençli olan, aynı zamanda kaymayı da engelleyen bagaj havuzuna sahiptir. Ekstradan Nappa deri döşemeli olan koltukları vardır. Isıtmalı sürücü ve ön yolcu koltuğu 14 yöne ayarlıdır. Mekanik diferansiyel kilidi, renkli yol bilgisayarı ve multi-fonksiyonel, deri kaplamalı ve servotronik direksiyona sahiptir. Siz de tercihinizi Volkswagen Amarok’tan yana yapın ve avantajı yakalayın.

Yorumlar